Erwin

HalloErwin ik ben Erwin en geboren op 4 nov 1967 te Utrecht. Momenteel woon en werkt ik in Dronten, met een tattoo studio aan huis.

In 1990 ontstond de eerste passie; Airbrushen. Mijn eigen Harley moest eraan geloven! Door de unieke uitstraling viel deze Harley bijzonder op in het wegverkeer en vooral bij andere liefhebbers. Het bezorgde mij opdrachten om meerdere motoren van een airbrush te voorzien.

In de zomer van 1997 kreeg ik de opdracht de ramen van een tattoo-studio in Amsterdam te airbrushen. Ik was direct gefascineerd door het tatoeëren en wilde er alles aan doen om het onder de knie te krijgen. In deze studio heb ik mijn eerste lessen gehad en het beviel mij erg goed. Het is mijn passie, hobby en uiteindelijk mijn werk geworden.

Sinds 1998 heb ik mijn eigen studio in Dronten. Bijzonder was mijn ervaring in Amerika, in 2001 mocht ik op de Hollywood Boulevard, Los Angeles voor een periode van 2 maanden als gastartiest werken….

Het is een uit de hand gelopen hobby en ik werk dan ook iedere dag met plezier aan mijn opdrachten. Een vaste style heb ik niet, al neigt mijn voorkeur naar zwart- grijstinten.

Elke opdracht beschouw ik als uniek. Een kunstwerk, waar de klant een leven lang met plezier naar moet kunnen kijken..