Kamper Tattoo Event

IMG_0245bHet eerste Kamper tattoo event

Ook Kampen heeft een eigen tattoo – event! En niet zomaar ergens… maar in de knusse entourage van het  minitheater van een garagebedrijf: De Kofferbak. Op zaterdag 24 oktober  presenteerde Suitcase Spotlight namelijk ‘the Art of Tattoo’ in de Kofferbak in Kampen.

Met een korte ontdekkingstocht door de geschiedenis van tattoo’s (met o.a. handige weetjes om de show te stelen op een feestje) kon men kennis maken met verschillende stijlen.

In de Kofferbak stonden diverse tattoo artist’s uit Kampen en omgeving (Erwin, Ger, JowieKim, Leon en Wilko). Allemaal verslingerd aan hun vak. Ieder met hun eigen specialiteit. En een flink arsenaal aan tattoo vak geheimen. Zij gaven uitleg over hun werk.

De zoekers konden van alles te weten komen over tattoo’s? Wat kan wel, wat kan niet? Hoe pijnlijk is ‘t? Tijdens dit eerste Tattoo Event zijn veel vragen gesteld en kon men er bovendien met de neus boven op staan om te zien hoe een tattoo werd ontworpen en het zetten in z’n werk ging.

Met life muziek: stomende en dampende slow rock werd het een paar graden warmer in zaal.

De dorstige mensen  konden o.a. bij de rondvliegende cocktails hun dorst lessen. Om iets te drinken te bestellen kon gewoon de flairtender aangesproken worden  die met flessen, glazen en ijs kunst, vlieg- en vuurwerk een wervelende cocktail maakte.

Speciaal voor kinderen was er ook wat te doen onder begeleiding van Jolanda van Tuinen van Jocando.nl

In de garage was er een tattoo photography shoot waarbij een aantal amerikaanse auto’s als decor diende. In de hal en algemene ruimten van het gebouw werd er tattoo artwork geëxposeerd. De organisatie hoopte gezamenlijk met de bezoekers aan het event bij te dragen aan een uit zijn voegen barstend sfeervol en enerverend evenement hetgeen ook zeker is gelukt. Reden te meer dat Kampen ook in 2016 Suitcase Solutions weer het Kamper tattoo event organiseert.e

Zaterdag 26 oktober wordt het 2e KAmper Tattoo Event georganiseerd in en om de Kofferbak in Kampen. Wil je hieraan meedoen of een ander bijdrage leveren laat ons dit dan weten via het contactformulier. Wij nemen dan snel contact met je op te kijken wat jouw bijdrage wordt…